Buy
Beach House Greece
Цена по запитване
Beach House Greece
Цена по запитване
Ваня Маджарова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4373

Локация: Гърция,
Неа Перамос

Преглеждания:
62 преглеждания

Тип на имота: Къща на село
Застроена площ: 95 кв.м.
Площ на парцела: 1 000 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 1 от 1
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 4
Брой спални: 3
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
акт 15
Местоположение и предимства на района:

Самостоятелна къща на плажа. Първа линия, широк плаж и гледка към морето. Намира се в района на Неа Перамос, по стария път свързващ Солун и Кавала.

Описание:

Самостоятелна къща състояща се от три спални, хол с трапезария и кухня. Двор от 1000 кв. Къщата ще бъде предадена с довършителни работи по каменни облицовки и бани. Без обзавеждане. 

Предимства на имота:

Предимството на самостоятелния имот. Намира се на плажа, почти върху пясъка. Предпочитана локация, поради близката дистанция с границата и лесния достъп от новата магистрала към Кавала.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Голяма тераса
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Двор
  • Гледка
  • Канализация