Rent
Банков офис под наем в Младост 1
6 000 BGN
Банков офис под наем в Младост 1
6 000 BGN
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5142

Локация: България, град София,
Младост 1

Преглеждания:
207 преглеждания

Тип на имота: Офис, Магазин
Застроена площ: 134 кв.м.
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст предлага под наем помещение с отлична локация в Младост 1, на бул. 'Йерусалим'.

Помещението е с площ от 134 кв. м и се състои от четири помещения и досега е функционирало като банков офис. Състои се от основна зала, сървърно, коридор, офис, кухя и сервизни помещения.

Предвид доброто разположение - лице на булеварда, човекопоток, спирка на градски транспорт пред сградата и на 6 минути от Ментростанция Младост 1, помещението е подходящо за всякакъв вид дейност - търговска или офисна: застрахователен брокер, химическо чистене, кафе и др..

Възможност за паркиране, което дава още по-голямо предимство на имота, като заплащането е отделно от наемната цена на помещението.

Наемната цена не включва ДДС, който се начислява допълнително.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто