Rent
Артистичен лофт в сърцето на София
1 500 EURO
Артистичен лофт в сърцето на София
1 500 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5605

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
630 преглеждания

Тип на имота: Офис, 3-стаен, Ателие/таван
Застроена площ: 100 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Центърът на София е културният и политическият район на града. Известен е с неокласическите сгради, като тези на Народното събрание и Министерския съвет, които гледат към зелени пространства, като Градската градина.

Описание:

Имаме удоволствието да представим изключително интересен имот, тип лофт, в центъра на столицата. Tова необикновено кътче на изкуството, е потопено в тишината на скритите Софийски улички. Сгушено между Синагогата и Женския пазар, далеч от всекидневната суматоха.

Ако търсите специално място, където да съвместите дом с пространство за работа - това е точният имот. Отлично скулптурно ателие непосредствено до бул. Мария Луиза - ул. Княз Борис и ул. Цар Симеон. Със собствен вход и голямо лице, разположено на две нива.

Високите почти 5 метра прозорци, обрамчени с дървени щори, са малка част от необяснимата химия на мястото, която не оставя равнодушен никого, посетил този оазис в сърцето на Стара София.

Разпределението на ателието включва: 

•Първо ниво с височина 6 метра на таваните - изпълнено с мистика, обзаведено с автентични мебели и разкошен винтидж килим за уют. Оформен е кухненски бокс в отделна стая, съчетаващ модерното разбиране за кухня, с безгрижието на бохемското безвремие. Прекрасна трапезария, място за творческа дейност, гардеробно помещение и санитарен възел;

•Второ ниво, тим емпоре - оформено като прекрасна уютна дневна със спалня и баня, оазис на спокойствието и пълноценната почивка.

На места мазилката на стените е избита, за да прозира ритъмът на тухлите. Голямата подпорна колона е оголена до бетон. Имотът вдъхновява със своята артистичност и усет към всеки детайл.

Към ателието има място за паркиране във вътрешен двор на сградата.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто