Buy
Апартамент нова сграда в Панчарево
223 110 EURO
Апартамент нова сграда в Панчарево
223 110 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5589

Локация: България, област София,
с. Панчарево


Преглеждания:
128 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 109 кв.м.
Разгъната застроена площ: 121 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 3 от 3
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Село Панчарево е разположено между Витоша и Лозенска планина, в края на Панчаревския пролом на река Искър на 12 км. от центъра на София. Непосредствено под селото Бистришката река, която се спуска стръмно от най-високите части на Витоша, се влива в Панчаревското езеро.

Панчаревското землище се застроява предимно със съвременни крайградски къщи за целогодишно обитаване, както и с комплекси от затворен вид. Обхваща и част от новоизграждащия се жилищен район около парк-комплекс „Камбаните“ в подножието на Витоша.

Красивата природа, здравословният климат, наличието на водни площи и минералните извори са главните фактори за заселването на панчаревското землище още в древността. От решаващо значение за ранното заселване в региона са били термалните извори, край които са открити материални следи от времето на древните траки и римляни

Описание:

Предлагаме тристаен апартамент в Детски град в непосредствена близост до комплекс "Бяла черква" и недалеч от Oasis Residence Sofia и "Англо - Американското училище". Местността е атрактивна и заради чистия въздух, ниското застрояване и красива природа. Панчаревското езеро е в непосредствена близост.

Жилището се намира на трети етаж с площ от 108,84 кв.м и се състои от просторна и светла дневна с кухня и трапезария с изход към тераса, две спални, две бани с тоалетна, антре и складово помещение.

Сградата дава неповторимото усещане за уединеност и живот в природата, заобиколена от гора, която успява да изолира присъствието на другите къщи и сгради.

Посочената цена е с включен ДДС.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
  • Двор
  • Голяма тераса
  • Гледка