Buy
Апартамент Граф Игнатиев
Цена по запитване
Апартамент Граф Игнатиев
Цена по запитване
Ваня Маджарова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4358

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
108 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 80 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 2 от 3
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Предлага се имот в централната градска част на ул. Г. Игнатиев, до църквата Св. Седмочисленици. Жилището се намира на втори жилищен етаж,над висок партер с магазини. 

Описание:

Апартамента разполага с дневна с кухня и трапезария, две големи самостоятелни спални, баня и тоалетна. Между хола и едната спалня има кахлена камина (пригодена на ток). Жилището гледа към улицата. Към апартамента има мазе 6кв.м., 12кв.м. ид. части от дворно място цялото с площ от 600кв.м. Гредоред с кара-таван. Няма функциониращ ТЕЦ в сградата, но стига до нея.

Предимства на имота:

Жилището се нуждае от основен ремонт. Чистата светла площ е 80 кв. м. по нотариален акт. Има възможност за преустройства.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Мазе
  • Асфалтов път
  • Ток
  • Вода
  • Двор
  • Канализация