Buy
4-стаен, Мезонет, град София, Бояна
219 400 EURO
4-стаен, Мезонет, град София, Бояна
219 400 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3279

Локация: България, град София,
Бояна

Преглеждания:
145 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 178 кв.м.
Етаж: 4
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да предложи луксозен имот в кв. Бояна, София. Обектът представлява жилищна сграда със сутерен, четири надземни и един подпокривен етаж.

Жилището се намира на 3 и 4 етаж над партер и е с обща площ от 175,50кв.м. (от които само 10,50кв.м. общи части). На първия етаж от апартамента са разположени дневна с кухня, две спални, баня, втора тоалетна, складово пространство, тераси с чиста застроена площ 135кв.м., а на втория санитарен възел и едно общо пространство с чиста застроена площ 30кв.м.. Просторни помещения и качествено изпълнение, като все още има възможност да се правят преустройства.

В сутерена на сградата се помещава подземния гараж, а в надземните етажи са разположени 12 апартамента и 3 ателиета.

​Всеки апартамент има поне едно жилищно помещение с изложение юг, изток или запад. Просторни дневни и спални, дрешници, бани, прекрасни гледки, спокойна обстановка и чист въздух.

Сградата е с Удостоверение за въвеждане в експлоатация.

Апaртаментите се издават на шпакловка и замазка, с опция за довършителни работи, с монтирани газови котлета и радиатори. Предлагаме тристайни и четиристайни жилища. Качеството на материали и довършителни работи е безкомпромисно, висок клас тухли, дограма, изолации, общи части. Строителната компания е с дългогодишен опит и доказан на пазара.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Паркомясто
Подобни имоти: