Buy
4-стаен, град София, Оборище
225 552 EURO
4-стаен, град София, Оборище
225 552 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3472

Локация: България, град София,
Оборище

Преглеждания:
129 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен
Застроена площ: 141 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 6 от 8
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 4
Брой спални: 3
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района: Малка, луксозна, жилищна сграда в широкия център на столицата, със съвременен и модерен, луксозен и стилен дизайн. Сградата се намира в централната част на ул." Черковна", в непосредствена близост до централни пътни артерии, на само 15 минути пеша от центъра и катедрала Александър Невски и МОЛ Сердика Център.
Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да представи апартамент за продажба в кв. Оборище.
Жилището е четиристайно, разположено на 6-ти етаж и се състои от дневна с кухненски бокс, две спални и кабинет, които са с чиста площ от 105,17 кв.м. и голяма тераса с площ от 23,80 кв.м. Сградата е нова, разполага с подземни и надземни паркоместа, които могат да бъдат закупени допълнително. Апартаментът е отдаден под наем.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: