Buy
3-стаен в затворен комплекс, Сердика, София
136 500 EURO
3-стаен в затворен комплекс, Сердика, София
136 500 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4415

Локация: България, град София,
Сердика

Имотът е част от:
1 HOME Park Residence

Преглеждания:
103 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 85 кв.м.
Разгъната застроена площ: 103 кв.м.
Етаж: 14 от 15
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
разрешение за строеж
Местоположение и предимства на района:

1HOME е разположен на тиха улица, в непосредствена близост до парк Възраждане, детски градини, училища и разнообразни транспортни артерии. Намира се на пешеходно разстояние от Mall Of Sofia и Руски паметник. Проектът е с модерна градска визия, отличаваща се със съвременност и индивидуализъм.

Описание:

Предлага се за продажба 3-стаен апартамент, разположен на 14-ти етаж, с югозападно изполжение.

Жилището е с чиста площ от 84.76 кв. м и следното разпределение: антре, дневна с кухненски бокс, родителска спалня с баня с WC, детска стая, WC, килер, тераса към която има излаз от всички помещения.

Жилищата са проектирани с разнообразна площ и разпределение, с поглед към вътрешните части на сградата. Всеки от тях носи свой собствен дух и характер, който да бъде доразвит от своите собственици.

Облите форми и естествените извивки на ходовите линии осигуряват приятна гледка и се доближават до естествените форми на природата.

Примерните интериорни визии са разработени специално в унисон със стила и характера на сградата. Естественият камък излиза от банята и се разпростира във всички стаи и повърхности. Тенденция е белият мрамор да се сменя и комбинира с цветен и такъв с едри шарки и контрастни оттенъци. Нюанси на месинг, злато и никел също присъстват като акцент в тенденциите за вътрешен дизайн през последните години. Дървените предмети, които също запазват присъствието си, често се комбинират с ярки цветове или в другата крайност – с минималистични интериори.

Особености на имота:
  • Охрана
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гледка
Подобни имоти: