Buy
3-стаен с голяма тераса в кв. Лагера
263 790 EURO
3-стаен с голяма тераса в кв. Лагера
263 790 EURO
Гергана Георгиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5581

Локация: България, град София,
Лагера

Имотът е част от:
Нова сграда в кв. Лагера

Преглеждания:
287 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 145 кв.м.
Разгъната застроена площ: 171 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 9 от 9
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
груб строеж
Местоположение и предимства на района:

Комплексът е разположен в сърцето на града в квартал с отлична инфраструктура за достъп с автомобил, пеша или с градски транспорт. На пешеходно разстояние се намира метростанция „Красно Село“.

Описание:

В спокойствието на квартал Лагера, разположен в югозападната част на столицата е ситуиран жилищен комплекс от затворен тип. Композицията на жилищния комплекс е Г-образна и се състои от пет сгради с благоприятно географско разположение – югоизток, югозапад.

Представяме за продажба тристаен апартамент с хубава гледка, разположен на 9-ти етаж с площ от 145,28 кв.м. със следното разпределение: дневна с кухня и трапезария с изход на тераса с площ от 43,07 кв.м., две спални, две бани с тоалетни и антре.

Комплексът разполага с достъпни за закупуване подземни и надземни паркоместа. Предвидени са и обособени места за велосипеди.

Отопление, вентилация и климатизация:

 •  Алуминиеви радиатори тип Helyos в апартаментите.
 • Вентилация в бани, кухни - сателитен тип.
 • Абонатна станция - на партерно ниво с оглед улеснение при експлоатацията им.
 • Централно топлоснабдяване.

Предвидено е вътрешно дворно пространство с озеленяване, кът за почивка с пейки и перголи, детска площадка, декоративни плочници, алпинеуми и др.

Имотът е предвидено да се огради с декоративна ограда, с контрол на достъпа за вратите за пешеходци и автоматични бариери за входовете за автомобили.

Към всеки вход, както и в подземния паркинг, са предвидени обособени места за велосипеди.

В строителния процес на сградите са използвани само материали от най-висок клас. За да гарантираме качеството на строителството и на готовите жилища, инвеститорите от AFI Europe сме използвали материали, които предварително са били изпитани и са получили необходимите сертификати за влагане в строителството, съгласно действащото законодателство и отговарящи на всички европейски изисквания.

Предимства на имота:
 • Топлоизолация на всички външни стени – 10см EPS, таваните на складовите помещения – 6см минерална вата ISOVER, покривни тераси над жилищните помещения – 12см XPS.
 • Хидро и топлоизолация на подземното ниво.
 • Паро, хидро и топлоизолация на покривите.
 • Шумо и топлоизолация по подове и стени към съседни апартаменти и асансьори.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
 • Паркомясто
 • Голяма тераса
 • Контрол на достъп
 • Асансьор
 • Гараж
 • Гледка
Подобни имоти: