Rent
3-стаен, Офис, град София, Лозенец
420 euro
3-стаен, Офис, град София, Лозенец
420 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3140

Локация: град София, Лозенец
България

Преглеждания:
13 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен, Офис
Застроена площ: 134 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 1
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 3
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
въведен в експлоатация
Описание:

Агенция Брейн Тръст предлага офис на бул. 'Пейо К. Яворов' №8 и ул. 'Васил Кирков',  в старата част на кв. Лозенец.

Имотът се намира на първи висок етаж над магазин, няма съседни апартаменти и е с площ 134 кв.м. или чиста жилищна = 113 кв.м. В офиса има две стаи, кухня, тоалетна, баня с тоалетна.

Двете стаи са просторни, с големи тераси, които не влизат в квадратурата. Обзаведени са с кожени офис столове, дивани, бюра и голяма конферентна маса.

Кухнята е оборудвана с шкафове, мивка и малък хладилник. Имотът разполага с една баня с тоалетна и още една тоалетна в добро състояние.

Офис-обзавеждането може да бъде премахнато по желание на наемателя.

Обявената цена е без ДДС

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Голяма тераса
Подобни имоти: