Buy
3-стаен, град София, Хладилника
170 222 EURO
3-стаен, град София, Хладилника
170 222 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3923

Локация: България, град София,
Хладилника

Имотът е част от:
SoHome

Преглеждания:
149 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 109 кв.м.
Разгъната застроена площ: 131 кв.м.
Етаж: 2 от 9
Вид строителство: Тухла
Отопление: Иновативни Решения
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
груб строеж
Местоположение и предимства на района:

 SoHome Residential Park е комплекс - баланс на два основни елемента, определящи архитектурната идея, преливайки се в едно - гората и градът.

Защитено, красиво и уютно кътче - комплекс от "затворен тип", съставен от десет 5-етажни сгради върху площ от 35дка, от които 23 дка красиви, зелени градини. Апартаментите са просторни и ориентирани на юг. Комплексът е разположен между Ловен парк и Зоологическата градина, с изглед към планината. Върху 23 дка - паркове, градини, водни огледала, фонтани и 7 детски площадки.

Сградите:

Фасадите са вентилируеми с каменно-минерална вата и клинкерни плочи - ABC – Klinkergruppe

Дограма: Най-висок клас алуминиева дограма Schüco AWS 75 SI с троен стъклопакет 46мм(външно стъкло 4 сезона 6мм +16+ 4мм +16+вътрешно ниско емисионно стъкло 4мм) Guardian .

Отопление и охлаждане: Индивидуална термопомпа въздух-вода , захранваща подово отопление и охлаждане

Асансьор: Kone, Otis или Schindler

Удобства: Фитнес център с уелнес зона, Детски център със занималня, Ресторант градина и 18 хранителни и нехранителни търговски обекта

Сигурност: Контролиран достъп, видеонаблюдение и мобилен патрул 24/7. Управление и поддръжка на комплекса с фирма, контролирана от инвеститора.

Продават се и 2 гаража, единият от които двоен, с цена 40 000 евро и единичен, с цена 23 000 евро.

Комплексът ще бъде изграден на 2 етапа:

Етап 1 – сгради 6, 7, 8 и 9.

Етап 2 – сгради 1, 2, 3, 4, 5 и 10.

Въвеждане в експлоатация на Етап 1 - Септември 2021 г

Посочените цени са без включен ДДС

Описание:

Предлагаме за продажба апартамент с 2 спални, с югоизточно изложение, разположен на 2-ри етаж. Има следното разпределение: дневна/трапезария с кухненски бокс, две спални, килер, две бани с WC, тераса, чиста жилищна площ - 109.14 кв. м.

Към апартамента има изба, с площ 6.57 кв. м, на цена 600 евро/кв. м.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Гараж
Подобни имоти: