Buy
3-стаен, град София, Витоша
126 100 EURO
3-стаен, град София, Витоша
126 100 EURO
Диляна Аврамова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4261

Локация: България, град София,
Витоша


Преглеждания:
144 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 85 кв.м.
Разгъната застроена площ: 97 кв.м.
Етаж: партер от 5
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
акт 15
Описание:

Brain Тrust предлага на вашето внимание луксозни апартаменти в комплекс от затворен тип.

Позиционирани в спокойния кв. Витоша, един от най-зелените и чисти райони на гр. София, по изцяло изграден нов път, с бърз достъп до бул. "Симеоновоско шосе", бул. "Черни връх" и Околовръстния път.

Комплексът е проектиран на възможно най-добрата локация в столицата и е издържан в класически архитектурен стил. С галещи окото фасадни орнаменти, изчистени форми и богато озеленена градина с подбрана растителност. Цялостната му концепция е свързана с тишината, спокойствието и естетиката.

Състои се от 4 блока, достъпът, до които е възможен само през централен вход с контролиран достъп и жива охрана. Предлагат се двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, а жилищата на партерния етаж са с индивидуални дворчета, които дават усещане, че живеете в къща.

Апартаментите ще бъдат издавани по БДС – с монтирани външни врати, без вътрешни интериорни врати.

Възможност за закупуване на:

- паркоместа 8000 - 10 000 EUR

- гараж 18 000-21 000 EUR

Посочените цени без включен ДДС.

Пусков срок - 05.2021г.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гараж
  • Двор