Buy
3-стаен, град София, Манастирски ливади
87 363 EURO
3-стаен, град София, Манастирски ливади
87 363 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2885

Локация: България, град София,
Манастирски ливади

Преглеждания:
200 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 75 кв.м.
Разгъната застроена площ: 97 кв.м.
Етаж: 5
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Brain Trust има удоволствието да ви представи девет тристайни апартамента в чисто нова сграда, в квартал Манастирски ливади-Запад. Апартаментите са с чиста площ между 65 кв.м. и 79 кв. м и са разположени от четвърти до седми етаж от общо седем. Разпределени са в хол, с предвиден кът за кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, отделна тоалетна и тераса.

Апартаментите се предлагат на шпакловка и замазка, с монтирани индивидуални газови котлета и алуминиеви радиатори. Към всеки апартамент има мазе и възможност за закупуване на гараж или парко място.

Сградата е със завършени общи части и се намира в близост до булевард "България", което улеснява достъпа до нея. Районът е много комуникативен, като в близост минават автобуси, тролеи и трамваи. Наоколо има и множество ресторанти, барове, магазини и учебни заведения

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Паркомясто
  • Гараж
Подобни имоти: