Buy
3-стаен, град София, Лозенец
240 000 EURO
3-стаен, град София, Лозенец
240 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3919

Локация: България, град София,
Лозенец

Преглеждания:
603 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 120 кв.м.
Етаж: 1 от 4
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 4
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Цена(кв.м.): 2 000 EURO
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да представи 4-стаен апартамент за продажба в кв. Лозенец, на ул. "Димитър Хаджикоцев". Имотът е разположен в поддържана масивна тухлена четириетажна и четирифамилна сграда. Жилището заема първия етаж на сградата и разполага с хол, дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, две бани с тоалетна, мокро помещение и голяма тераса. Апартаментът е с чиста площ от 113 кв.м., в която не влиза квадратурата на терасите.

Към имота има таванско помещение със санитарен възел, което се дава под наем. Сградата е без асансьор. 

Има възможност за закупуване на гараж на цена 25 000 евро.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Голяма тераса
  • Гледка
  • Таван
Подобни имоти: