Rent
3-стаен, град София, Иван Вазов
1 200 EURO
3-стаен, град София, Иван Вазов
1 200 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2505

Локация: България, град София,
Иван Вазов

Преглеждания:
154 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 150 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 2
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст има удоволствието да представи обзаведен, луксозен, просторен апартамент под наем, с площ от 150кв.м., разположен в кв. Иван Вазов, в непосредствена близост до Витошка и Южен Парк.

Жилището се намира на 2 етаж над партер, в сграда, построена от Артекс Инжинеринг, с отлично поддържани общи части, контролиран достъп, асансьор. Разполага с всекидневна, кабинет, напълно оборудвана кухня, с две спални, две бани, една тоалетна, тераса, перално /складово помещение.

Отопление ТЕЦ.

Към апартамента има паркомясто в подземен паркинг.

 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Паркомясто
Подобни имоти: