Buy
3-стаен, град София, Гоце Делчев
350 500 EURO
3-стаен, град София, Гоце Делчев
350 500 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2623

Локация: България, град София,
Гоце Делчев

Имотът е част от:
Сграда Мираж

Преглеждания:
724 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 100 кв.м.
Разгъната застроена площ: 114 кв.м.
Етаж: 4 от 9
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Цена(кв.м.): 2 300 EURO
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Брейн Тръст предлага за продажба апартамент в нова, исок клас сграда, разположена в кв. 'Гоце Делчев', на бул. 'Тодор Каблешков'.

Сградата е въведена в експлоатация.

Описание:

Предлаганият 3-стаен апартамент, се намира на 4-ти етаж (трети жилищен), с чиста жилищна площ от 100.23 кв. м, с изложение запад/изток, състоящ се от просторен дневен тракт с кухненски бокс, 2 спални, 2 бани с тоалетни, антре, 2 тераси. 

Апартаментът се предлага за продажба, в състояние "на шпакловка и замазка", с шесткамерна PVC дограма с прекъснат термомост „KOEMERLING” и троен пакет нискоемисионно стъкло, блиндирана входна врата, стените и таваните - с фина гипсова шпакловка, готова за боядисване, ВиК-инсталация до тапа, с монтирани индивидуални водомери, електроинсталация с монтирани ел. табло, ключове и контакти, отоплителната инсталация и апартаментни колекторни табла.

Отоплението ще е централно.

Посочената цена не включва ДДС, който се начислява допълнително.

Предлагат се за продажба паркоместа, с цена 25 000 евро без ДДС.

Екстри:

В сградата ще има пътнически асансьори на KONE, 8-местен, като оборудването на асансьорите е с изключително високо качество; луксозни общи части; автоматична гаражна врата за подземното ниво; гаражни врати; система за контролиран достъп; домофонна система и звънчева инсталация; пощенски кутии.

Сградата се нaмира се на пешеходно разстояние от бул. 'България', спирки на градски транспорт, голям супермаркет, търговски център, училище и детска градина, лесен и бърз достъп до централната част на София.

Предлагат се за продажба: гаражи - 30 000 евро и подземни паркоместа - 20 000 евро.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: