Rent
3-стаен, град София, Център
600 EURO
3-стаен, град София, Център
600 EURO
Марияна Рангелова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3909

Локация: България, град София,
Център

Преглеждания:
2284 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 90 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 1
Вид строителство: Тухла
Отопление: Тец
Цена(кв.м.): 7 EURO
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Brain Trust има удоволствието да представи тристаен апартамент под наем, разположен на изключително комуникативно място.

Жилището се намира на 1-ви етаж, в тухлена сграда на бул. "Ген. Михаил Д. Скобелев ", съвсем близо до Национален дворец на културата, множество училища и детски градини.

Описание:

Апартаментът е с площ от 90 кв. м и има следното разпределение: просторна дневна, две спални, отделна кухня, баня и тоалетна, отделна тоалетна и входно антре.

Предимства на имота:

Предлага се напълно обзаведен.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Асансьор