Buy
3-стаен, град София, Център
194 202 EURO
3-стаен, град София, Център
194 202 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3221

Локация: България, град София,
Център


Преглеждания:
130 преглеждания

Тип на имота: 3-стаен
Застроена площ: 89 кв.м.
Разгъната застроена площ: 105 кв.м.
Етаж: 1
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 3
Брой спални: 2
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
груб строеж
Местоположение и предимства на района:

Brain Trust има удоволствието да ви представи за продажба 3-стаен апартамент в новострояща се сграда, разположена в Центъра на София, на метри от кръстовището на булевардите "Васил Левски" и "Княз Александър Дондуков."

Имотът е разположен в същинския градски център на София и в същото време на тиха, спокойна улица – „Стара планина“, пресечка на бул.„Васил Левски". Сградата има добра видимост при подходите от съседните улици - ситуирана е срещу идващата от север ул. „Христо Ковачев". Това разположение предопределя и по-строгата, модерна визия на фасадата откъм ул. „Стара планина".

Само на минути от сградата се намират парка „Заимов“ и Докторската градина. На пешеходно разстояние са и две метростанции и спирки на трамваи, рейсове и тролеи, които обособяват отличните комуникации на центъра с целия град.

В близост до сградата се намират културни и исторически паметници, музеи, ресторанти и магазини разположени в сърцето на града. Освен тях в близост са и някой от най-реномираните училища в града, като Софийска Математическа Гимназия и Първа Английска Гимназия.

Описание:

Сградата е решена като жилищна от градски тип, което предполага по-прагматичната функционална организация на пространствата. В нея са проектирани общо 18 жилища - 15 апартамента на първите 4 жилищни етажа и 3 мезонета, разположени на 5-ти и 6-ти етажи. На партерния етаж се поместват 5 самостоятелни наземни гаражи (два от които са двойни), главен вход на сградата с входно предверие, общо помещение за велосипеди и детски колички, помещения за охрана и чистачка, техническо помещение, както и просторно ателие в южната част, със самостоятелен вход откъм двора. Подземното ниво е заето от паркинг, осигуряващ 9 паркоместа и 5 обособени гаражни клетки (една от които е двойна), както и необходимите 18 складови помещения към жилищата в сградата. Паркоместа и гаражи могат да бъдат закупени срещу допълнително заплащане в размер между 18 000 и 33 000 Евро.

Предлага се за продажба 3-стаен апартамент, разположен на първи жилищен етаж, с чиста застроена площ от 89.12 кв. м, състоящ се от дневна с кухня и столова, 2 спални, 2 бани и 2 балкона. 

Към апартамента има и складово помещение.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Паркомясто
  • Гараж