Buy
3-стаен апартамент в Испания на морето, гр. Кастейон
55 000 EURO
3-стаен апартамент в Испания на морето, гр. Кастейон
55 000 EURO
Бойка Николас
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4930

Локация: Испания,
Беникасим

Преглеждания:
232 преглеждания

Тип на имота: 4-стаен
Застроена площ: 84 кв.м.
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 4 от 4
Вид строителство: Тухла
Отопление: Локално Отопление
Брой стаи: 4
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Брейн Тръст предлага отлична инвестиция. Напълно обзаведен апартамент в Испания, гр. Кастейон,  община Валенсия, с над 200 000 жители – морски град и столица на провинция Кастейон. В Кастейон има пристанище и плаж с дюни със син флаг, намира се на 80 км. от Валенсия, 330 км. от Мадрид  и на 250 от Барселона. Провнция Кастейон  е известна с историческите и културните си забележителности.

Апартаментът е 3-стаен,  състои се от просторен и светъл хол, 1 голяма спалня, 1 по-малка спалня, баня с душ кабина, голяма кухня  с маса за хранене и балкон. Напълно обзаведен, мебелиран и оборудван. С климатици - топло и студено. В момента е отдаден под наем за 500 евро.

Продава се във вида, в който се вижда на снимките.

Предимства на имота:

Мебелиран и оборудван.

На морето.

Пристанище

Летище

Екстри:

Климатици

Мебели


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Голяма тераса
  • Охрана
  • Мазе
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
Подобни имоти: