Buy
2-стайни апартаменти за продажба в Бахрейн
200 000 EURO
2-стайни апартаменти за продажба в Бахрейн
200 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 4842

Локация: Бахрейн,
Манама

Преглеждания:
17 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Обзавеждане: Обзаведен
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 2
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Harbour Row е луксозен проект със смесена употреба, състоящ се от уникални висококачествени жилищни единици. Проектът се намира на едно от най-атрактивните места в Бахрейн в непосредствена близост до активните търговски центрове, нови сгради и основни туристически атракции. Предвидени са 450 жилищни единици в три съседни сгради от всяка страна на комплекса (източната и западната страна). Проектът включва също хотел и обслужвани апартаменти.

Описание:

Предлагаме за продажба различни по площ 2-стайни обзаведени апартаменти на различни етажи в сградите, част от комплекса Harbour Row. Тези елегантни и компактни апартаменти са просторни и предоставят на обитателите предимствата на местоположението  на цени, започващи от 200 000 евро.


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гледка
Подобни имоти: