Rent
2-стаен под наем в кв. Света Троица
333 EURO
2-стаен под наем в кв. Света Троица
333 EURO
Марияна Рангелова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5103

Локация: България, град София,
Света Троица

Преглеждания:
30 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 70 кв.м.
Изложение: Юг
Обзавеждане: Обзаведен
Етаж: 4 от 8
Вид строителство: Панел
Отопление: Тец
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Предлагаме под наем слънчев 2-стаен апартамент, разположен в кв. Света Троица. Жилището се намира в панелна кооперация с поддържани общи части и контролиран достъп.

Имотът е с южно изложение, разположен на 4-ти етаж, с площ от 70 кв.м и със следното разпределение: антре, просторна всекидневна, кухня, отделна спалня, остъклена тераса, баня с тоалетна. Жилището се отдава под наем обзаведено и оборудвано. 

Отоплението е с ТЕЦ.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от реклама със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с наематели. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на за наемане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
Подобни имоти: