Buy
2-стаен, област Добрич, гр. Каварна
23 900 EURO
2-стаен, област Добрич, гр. Каварна
23 900 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 1106

Локация: България, област Добрич,
гр. Каварна

Преглеждания:
250 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 64 кв.м.
Изложение: Запад
Етаж: 2
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Описание:

Северното черноморско крайбрежие има едно райско кътче, очароващо винаги със своя златист пясък и чисто море – каварненския бряг. Отлично предложение за чудесен комплекс, разположен на 300 м от плажа, с великолепна панорама към морето от почти птичи поглед.

Комплексът се състои от 2 сгради, между които има басейн с минерална вода. В близост спа център, магазини и дискотеки, малки ресторантчета. Таксата за подръжка е 5 €/кв.м. и включва СОТ, почистване и подръжка на общите части и басейна, асансьора и ток на общите части.

Предлагаме Ви 2-стаен апартамент, с площ 64 кв.м, разположен на втори етаж, напълно обзаведен, но без кухненско обзавеждане и оборудване /има само шкаф с котлон/. Панорамна гледка към планината и голф игрището. Атрактивна цена.

 

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Подобни имоти: