Buy
2-стаен, град София, Витоша
85 700 EURO
2-стаен, град София, Витоша
85 700 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3483

Локация: България, град София,
Витоша

Преглеждания:
141 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 66 кв.м.
Разгъната застроена площ: 81 кв.м.
Етаж: партер
Вид строителство: Тухла
Отопление: Газ
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Комплексът е разположен в един от най-чистите и спокойни райони на София - квартал “Витоша", в близост до бул. “Симеоновско шосе”. Голямо предимство за хората с деца е близостта на Софийския Зоопарк, който дава възможност за забавление както за малки, така и за големи. Комплексът ще разполага и с модерен спортен и СПА център с плувен басейн, фитнес, зали за групови тренировки, сауна и много други. На разположение на живущите ще е и богато озеленения вътрешен двор, който предлага убежище от забързания ритъм на живот с пешеходни алеи, пейки за отдих, алея за бягане и детска площадка.

Описание:

 Brain Trust има удоволствието да ви представи за продажба двустаен апартамент, разположен в затворен комплекс с превъзходни общи части и много зелени пространства. В близост до него има множество магазини на големи търговски вериги, няколко училища, включително и Френския лицей, както и някои от най-големите частни болници в София. Апартаментът е разположен на партерен етаж с гледка към вътрешния двор на комплекса. Състои се от просторна дневна, спалня, баня, коридор и озеленена тераса.

Чистата площ, без терасата, е 66,42 кв.м. Отоплението е решено с газ като във всеки апартамент ще има монтирани котле и алуминиеви радиатори. Обектите ще бъдат предавани по стандарт на шпакловка и замазка с монтирани интериорни врати.

Има опции за закупуване на единични или двойни паркоместа.

Предимства на имота:


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Паркомясто
  • Гараж
  • Охрана
  • Контрол на достъп