Rent
2-стаен, град София, Овча купел 2
205 EURO
2-стаен, град София, Овча купел 2
205 EURO
Христина Витанова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3884

Локация: град София, Овча купел 2
България

Преглеждания:
14 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 64 кв.м.
Етаж: 4
Вид строителство: Панел
Отопление: Тец
Етап на завършеност:
въведен в експлоатация
Описание:

 BRAINT TRUST предлага двустаен апартамент под наем в квартал Овча купел 2. Апартаментът е на четвърти етаж, с чиста жилищна площ от 64 кв.м., състоящ се от просторна дневна с тераса, кухня, спалня с тераса и баня. Кухнята и банята са оборудвани, като жилището се предлага необзаведено. Входът е с контрол на достъп, с добре поддържани общи части, дневната е с южно изложение. Отоплението е на ТЕЦ. Жилището е в комуникативен район, в близост до основен булевард, множество магазини и градски транспорт.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Мазе
  • Паркомясто
Подобни имоти: