Buy
2-стаен, град София, Младост 4
87 000 EURO
2-стаен, град София, Младост 4
87 000 EURO
Марияна Рангелова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2966

Локация: България, град София,
Младост 4

Преглеждания:
164 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 67 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 10 от 12
Вид строителство: Епк
Отопление: Тец
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Цена(кв.м.): 1 298
Етап на завършеност:
Въведен в експлоатация
Местоположение и предимства на района:

Имаме удоволствието да представим прекрасен двустаен апартамент за продажба, в тухлена сграда, в кв. Младост 4. Намира се в изключително добре поддържан вход, с чип достъп и асансьор, в близост до Бизнес Парк София, магазин Lidl, DM, Green Deli, детски площадки.

Описание:

Жилището е с чиста площ от 60кв.м., след основен ремонт и се състои от светла дневна с кухненски бокс, спалня, баня, една тераса. Отопление - ток.

Предимства на имота:

Имотът представлява чудесна инвестиция, както за живеене, така и за отдаване под наем.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
Подобни имоти: