Buy
2-стаен, град София, Малинова долина
92 500 85 000 euro
2-стаен, град София, Малинова долина
92 500 euro 85 000 EURO
Стела Неделчева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 3295

Локация: България, град София,
Малинова долина

Преглеждания:
164 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 104 кв.м.
Разгъната застроена площ: 86 кв.м.
Етаж: 4
Вид строителство: Тухла
Брой стаи: 2
Брой спални: 1
Брой бани: 1
Етап на завършеност:
акт 15
Описание:

Brain Trust има удоволствието да предложи прекрасен двустаен апартамент, с впечатляваща панорама.

Позициониран в нова сграда, от най-висок клас, в кв. Малинова долина, в близост до бул. Симеоновско шосе.

В един от новите предпочитани южни квартали на столицата. Локация с голямо предимство - бързи комуникации, близо до големи търговски центрове, лесен достъп до околовръсно шосе, в непостредствена близост до "Студентски град", кв. Младост и Бизнеспарк София. Района се отличава с панорамни гледки и ниско застрояване.

Сградата се изпълнява с изключително качество на строителните материалите и луксозно завършени общи части, от доказан на пазара строител.

Апартаментът е светъл, с отлично разпределение и функционалност. Разполага с просторна дневна, спалня, баня с тоалетна, две тераси.

Етап на завършване - шпакловка и замазка.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Голяма тераса
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
  • Гледка
Подобни имоти: