Buy
2-стаен, град София, Дружба 1
53 270 EURO
2-стаен, град София, Дружба 1
53 270 EURO
Таня Конакчиева
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 2964

Локация: България, град София,
Дружба 1

Преглеждания:
140 преглеждания

Тип на имота: 2-стаен
Застроена площ: 44 кв.м.
Разгъната застроена площ: 53 кв.м.
Описание:

Брейн Тръст предлага за продажба апартаменти в новострояща се сграда, разположена в Дружба 1, в озеленената част на квартала, в паркова среда, на граница с езерото. В радиус от 250 м са разположени 28-ми ДКЦ, читалище, детски площадки, кафенета, ресторант, бизнес сгради. На 400 м. от Метростанция „Искърско шосе“.

Сградата е с Акт 14. Очаква се завършване и получаване Удостоверение за въвеждане в експлоатация до края на.2020 г.

Сградата ще бъде изпълнена с луксозни общи части, каменна облицовка, тухлена зидария Wienerberger, 8 см фасадна изолация с най-висока плътност, испански асансьори Orona.

Апартаментите се предлагат за продажба, в състояние "на шпакловка и замазка", с дограма Schuco с 5-камерен стъклопакет.

2-стаен апартамент, на първи надпартерен етаж, с чиста жилищна площ от 45 кв. м, с изложение изток, състоящ се от просторен дневен тракт, спалня, малък склад, баня с WC, тераса "лоджия", с излаз и от двете помещения. Възможни са преустройства.

Сградата се нaмира се на пеша разстояние от бул. „Искърско шосе“, спирки на градски транспорт, лесен и бърз достъп до централната част на София.

Предлагат се за продажба и паркоместа в подземен паркинг на цена от 12000 евро.

Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорнияза офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Асансьор
  • Паркомясто
  • Контрол на достъп
Подобни имоти: