Buy
1-стаен апартамент в кв. Левски
97 963 EURO
1-стаен апартамент в кв. Левски
97 963 EURO
Стефани Тишинова
+359 877 214 549
Вижте всички обяви на агента

Код на офертата: 5660

Локация: България, град София,
Левски

Имотът е част от:
Нова сграда в кв. Левски

Преглеждания:
7 преглеждания

Тип на имота: 1-стаен
Застроена площ: 68 кв.м.
Обзавеждане: Необзаведен
Етаж: 1 от 4
Вид строителство: Тухла
Етап на завършеност:
груб строеж
Описание:

Предлагаме за продажба голям 1-стаен апартамент, разположен в нискоетажна жилищна сграда в кв. Левски, с лице към бул. "Ботевградско шосе", който е основна входно-изходна артерия на София в североизточно направление. С центъра на града го свързва булевард „Мадрид“. 

Жилището е на първи етаж, с чиста площ от 54.48 кв.м и северозападно изложение. Разпределение: антре, склад, просторна всекидневна с трапезария, кухненски бокс и спалня, баня с тоалетна и тераса.

Сградата се очаква да бъде завършена през пролетта на 2024г.Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Особености на имота:
  • Контрол на достъп
  • Асансьор
Подобни имоти: