Местоположение и предимства на района:

1HOME е разположен на тиха улица, в непосредствена близост до парк Възраждане, детски градини, училища и разнообразни транспортни артерии. Намира се на пешеходно разстояние от Mall Of Sofia и Руски паметник. Проектът е с модерна градска визия, отличаваща се със съвременност и индивидуализъм.

Описание:

1HOME е модерна и съвременна жилищна сграда, разположена в широкия център на нашата столица, едновременно на крачка от динамика на града и в същото време потънала в зеленината и уюта на тиха и просторна улица.

1HOME е мащабен проект с модерна градска визия, отличаваща се със съвременност и индивидуализъм, който ще се реализира поетапно – на 2 етапа. Ситуиран е върху просторен терен над 10 дка.

1HOME е проект от затворен тип, разположен в сърцето на София. Ситуиран е върху просторен терен, като застрояването ще бъде едва една четвърт от обема му. Останалите площи ще бъдат концептуално развити в собствена паркова среда с цветни алеи и тематични градини, богато озеленяване, беседки и детски площадки, вътрешни алеи за отдих и разходка.

Проектът ще се реализира поетапно. предлага голямо разнообразие от двустайни и тристайни апартаменти с правилни форми и високи тавани. Всеки апартамент разполага със собствена тераса. Паркирането е решено с подземни паркоместа на две нива с пряк достъп и гаражи. За бъдещите обитатели ще има на разположение и търговска част на партерно ниво.

1HOME се състои от 5 жилищни секции с обща разгърната застроена площ над земята от 35 000 м2 . предлага 404 апартамента с богато многообразие от двустайни и тристайни жилищни единици с функционални разпределения и правилни форми на помещенията, различни изложения и етажност. Всяка секция е 15 етажна и се обслужва от по 2 високоскоростни асансьора.

Комбинирането на различни елементи, имитиращи естествени материали, както и цветовете в земни тонове, определят естетиката на външния облик на сградата.

Така всички обитатели на комплекса ще се радват на уютна среда в бъдещия си дом.

Две подземни нива с гаражи и паркоместа. Средните им цени са за паркомясто – 13 000Е, гараж – 20 000Е.

Очакван срок на изграждане на сградите – краят на 2023г. 


Огледи:

Ако желаете да направите оглед на този имот, свържете се с нас и отговорния за офертата консултант, ще го организира в удобно за Вас време.

Запазване на имот:

Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни:

Консултации и съдействие за получаване на одобрение за ипотечен кредит, интериорен дизайн, проектиране, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги, вадене на документи, застраховка на движимо и недвижимо имущество, управление и поддръжка и др.

Код на офертата: 4406

Локация: град София, Сердика
България

Тип сграда: 2-стаен; 3-стаен;
Цена: от 73 000 до 205 000
Брой имоти в сградата: 400
Брой свободни за продажба: 58